[rev_slider_vc alias=”ffv-slider”]
Snelle levering

2-3 Werkdagen - Lage verzendkosten »

Groot assortiment

Alles voor vogels en tuindieren

Veilig betalen

iDeal, Bancontact, Mr Cash, Paypal en overschrijving

Gegarandeerd kwaliteit

GMP+ gecertificeerd voer

Verantwoord voer

Getest op ambrosia en aflatoxine

Artikelen en voer voor tuinvogels, kippen, volièrevogels en andere tuindieren ( Duits )

In jouw tuin een feest voor vogels en andere tuindieren? Feest Voor Vogels heeft het meest complete assortiment in verantwoord en gezond wintervogelvoer en (bij)voer voor tuinvogels, eekhoorns, egels en andere tuingasten. Onze bijvoeren zijn van de hoogste kwaliteit, verantwoord geproduceerd in Nederland, zijn super gezond en erg geliefd door vogels, kippen en tuindieren. Daarnaast bieden wij hoog kwaliteit kippenvoer en volièrevogelvoer en hebben wij een ruime keuze uit voedersystemen, vogelhuisjes en nestkasten.

Een feest voor vogels in je tuin

Meer vogels in je tuin? Of is jouw tuin al een Feest Voor Vogels en wil je dat graag zo houden? Wij verkopen supergezond wintervogelvoer en voer voor tuinvogels waarmee je het hele jaar de tuinvogels kunt bijvoeren. Voer je regelmatig bij dan dan zul je zien dat er meer verschillende soorten tuinvogels op bezoek komen. Je maakt de vogels in je tuin niet afhankelijk door bijvoeren maar juist een stuk vitaler. Vele soorten vogels zijn vooral dol op onze mezenbollen en vogelpindakaas.

Onze voer voor tuinvogels komt van een GMP+ gecertificeerd Nederlandse producent en is van hoge kwaliteit. Met onze tuinvogelvoeders kun je verantwoord bijvoeren want deze zijn uitvoerig getest op Ambrosia (Schadelijke uitheemse plant) en Alfatoxine (Natuurlijke gifstof gemaakt door schimmels).

Voor meer vogels in de tuin heb je voer, beschutting en nestmogelijkheden nodig. Naast vogelvoer bieden wij ook vogelhuisjes en nestkasten voor beschutting en verschillende voedersilo’s en voederhuizen. Bestel hier je (tuin)vogel en tuindier producten en geniet snel van een Feest Voor Vogels in je eigen tuin.