Feest Voor Vogels is dé online winkel voor alle producten om uw tuinvrienden mee te verwennen.

Tuinvogels, volièrevogels, kippen, eekhoorns, egels. Mijn naam is Elly Korvemaker en vanaf 1997 ben ik werkzaam bij het producerende bedrijf Hadivo Diervoeders B.V. Bijvoer voor tuinvogels, eekhoorns en egels. Het GMP+ gecertificeerd bedrijf produceert uitsluitend voor grossiers in binnen- en buitenland met private labels. Toch bleek er een behoefte te zijn voor verkoop aan particuliere klanten. Dit gaf mij de gelegenheid om mijn passie voor het werk, de producten en het genieten van de tuindieren te bundelen in een webshop. Een uitdaging die ik nog steeds met heel erg veel plezier aanga. Het is fijn om mijn ervaring en kennis te delen met jullie via de webshop. Ik deel mijn enthousiasme en passie met jullie en laat jullie zien hoe geweldig leuk het is om het hele jaar, alle 4 seizoenen, te genieten van onze tuin-vrienden.

Grote keuze in een uitgebreid assortiment

Feest Voor Vogels heeft een zeer groot assortiment in bijvoer voor onze tuinvrienden. En in veel verschillende volumes. Wij denken graag met u mee als het gaat om een speciale verkoop-actie. Samengestelde pakketten die in overleg gemaakt worden. U kunt bij ons terecht als bedrijf, vereniging, school of club. Het voer, de mezenbollen, vogelpindakaas, de pinda- mixnetjes en slingers zij direct uit voorraad leverbaar.
  • Feest Voor Vogels is leverancier hoge kwaliteit vogelvoer, eekhoornvoer en egelvoer. Vogelhuisjes, nestkasten, voersystemen en aanverwante cadeau artikelen. Gedreven door de passie, met hart voor natuur en tuinvrienden bieden wij; groot assortiment, de beste kwaliteit, lage prijzen, voor ieder budget, (bijna al het voer) rechtstreeks van de producent, goede en snelle vakkundige service.
  • Feest Voor Vogels is gecertificeerd met het Webshop Keurmerk
  • Feest Voor Vogels levert in Nederland en België.