Verzending

Bestellingen die bij ons binnenkomen(ma. t/m vr.), direct betaald zijn en waarvan de voorraad toereikend is worden zo snel mogelijk verzonden. De levertermijn mits het product direct betaald wordt en op voorraad is, is 2 werkdagen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een artikel uitverkocht is of de aantallen niet voldoende zijn naar uw vraag. U krijgt dan een e-mail van ons met verdere uitleg over de levertijd van uw bestelling. Vragen over uw bestelling kunnen telefonisch beantwoord worden, tijdens winkeltijden zijn wij bereikbaar onder telefoonnummer +31(0)613540720 Het verzenden en bezorgen van uw bestelling wordt verzorgd door een van de volgende erkende pakketdiensten: PostNL, DPD of DHL. U kunt uw pakket volgen via track&trace. Mocht de levering niet binnen 30 dagen plaatst vinden, kunt u de levering laten ontbinden.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

  • Nederland: Verzendkosten €5,95
  • België: Verzendkosten €8,95
  • Duitsland: Verzendkosten €9,95

Wanneer u een bestelling plaatst krijgt u altijd een bevestigingsmail met het totale bedrag en de verzendkosten.

Bedenktijd en Herroepingsrecht

Bij feestvoorvogels.nl staan service en garantie hoog op het lijstje. Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wil sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@feestvoorvogels.nl Wij zullen na retournering binnen 14 dagen het bedrag van uw product terugstorten wanneer het in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd zijn of is de verpakking meer beschadigd dan nodig om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en let erop dat deze in geval van een retourzending goed verpakt is. Bij een retourzending verzoeken wij u gebruik te maken van het meegeleverde retourneringsformulier. De kosten voor retourzending van uw adres naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik wil maken van het herroepingsrecht, moet het product dat u retour wil zenden met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan feestvoorvogels.nl geretourneerd worden.

Retourprocedure

Download hier het retourformulier 

ALVORENS u retourneert, kunt u binnen 14 dagen uw retour aan te melden door een e-mail te sturen naar: info@feestvoorvogels.nl vergeet hierbij niet uw factuurnummer en bankrekeningnummer te vermelden. Tevens vinden wij het prettig als u een reden van retournering vermeld. U retourneert op eigen kosten en wij storten het bedrag, van de artikelen die u retour stuurt, binnen 14 werkdagen na uw retoursmelding op uw rekening mits de artikelen in goede orde retour zijn gekomen. Schade kan zorgen voor waardevermindering, dit zal bij terugbetaling worden verrekend. Stuur uw retourzending naar: Feest voor vogels Bourtangerstraat 5 9541 BE Vlagtwedde 

Vergeet uw pakbon niet! Het artikel dient ongebruikt, voorzien van alle kaartjes, factuur en in de (voor zover redelijkerwijs mogelijk, onbeschadigde) originele verpakking gefrankeerd verzonden te worden naar het bovenstaande adres. Ongefrankeerde, (of onvoldoende) stukken worden aangenomen, echter de kosten voor het retour sturen van de stukken worden doorbelast aan de consument. 

Vermeld bij alle correspondentie uw factuurnummer. Mocht het zo zijn dat wij u foutief geleverd hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar Info@feestvoorvogels.nl. Wij nemen dan contact met u op omtrent de te volgen retourprocedure. Heeft u een klacht? Dan lossen wij dit graag samen met u op! Maak dit kenbaar door ons te mailen op info@feestvoorvogels.nl of te bellen op +31(0)613540720.